Bedriftene

Bedriftene

BRATTLI GÅRD

Videreforedling av kjøtt

Else Hoff
+ 47 992 95 544
else_hoff@hotmail.com
Brattli gård på Facebook

BRURSKANKEN REIN

Foredling og salg av reinsdyrkjøtt.
Kurs, kulturformidling og gårdsutsalg.

Nils-Anders Appfjell
+ 47 91885498
post@brurskankenrein.no
www.brurskankenrein.no

BYRKJIE KJØTT

Videreforedling rein. Servering/ foredrag.

Ragnhild og Tor Enok Larsen
+ 47 476 75 909
sparrok.larsen@gmail.com

FURUHEIM GÅRD

Overnatting, servering og guiding.

Trine og Morten Bolstad
+ 47 928 28 356
post@furuheimgaard.no
www.furuheimgaard.no

GRYTESELV FJELLGÅRD

Foredling av ville vekster, fermentering m.m. Villmarksrestaurant, overnatting, gårdsbutikk og designverksted.

Rina van Nuland og Jan Van Opzeeland
+ 47 75 18 58 66
gryteselv.hattfjelldal@gmail.com
www.gryteselvfjellgard.com

KRUTÅDAL GÅRD

Videreforedling av sau og lam.

Laila Hoff
+ 47 920 51 459
krutfjell.laila@gmail.com
Krutådal gård på Facebook

NYVOLL HJORTEFARM

Videreforedling av vilt. Slakteri, butikk og kurslokale.

Solvor og Kjell Kristiansen
+ 47 990 91 145
post@nyvoll-hjortefarm.no 
www.nyvoll-hjortefarm.no

STRANDLI GÅRD

Gårdsysteri, servering og overnatting.

Siri og Tor Stabbforsmo
+ 47 472 37 246
fipling@online.no
Strandli gård på Facebook

SÆTERSTAD GÅRD

Videreforedling geit /fjellrøye.
Butikk, overnatting og servering.

Siri Kobberød og Knut Kastnes
+ 47 90 777 145
geitogfisk@gmail.com
www.seterstadgard.no