Bedriftene
BRATTLI GÅRD
Videreforedling av kjøtt
Else Hoff
+ 47 992 95 544
else_hoff@hotmail.com
Brattli gård på Facebook
BRURSKANKEN REIN
Foredling og salg av reinsdyrkjøtt.
Kurs, kulturformidling og gårdsutsalg.
Nils-Anders Appfjell
+ 47 91885498
post@brurskankenrein.no
www.brurskankenrein.no
BYRKJIE KJØTT
Videreforedling rein. Servering/ foredrag.
Ragnhild og Tor Enok Larsen
+ 47 476 75 909
sparrok.larsen@gmail.com
FURUHEIM GÅRD
Overnatting, servering og guiding.
Trine og Morten Bolstad
+ 47 928 28 356
post@furuheimgaard.no
www.furuheimgaard.no
GRYTESELV FJELLGÅRD
Foredling av ville vekster, fermentering m.m. Villmarksrestaurant, overnatting, gårdsbutikk og designverksted.
Rina van Nuland og Jan Van Opzeeland
+ 47 75 18 58 66
gryteselv.hattfjelldal@gmail.com
www.gryteselvfjellgard.com
KRUTÅDAL GÅRD
Videreforedling av sau og lam.
Laila Hoff
+ 47 920 51 459
krutfjell.laila@gmail.com
Krutådal gård på Facebook
NYVOLL HJORTEFARM
Videreforedling av vilt. Slakteri, butikk og kurslokale.
Solvor og Kjell Kristiansen
+ 47 990 91 145
post@nyvoll-hjortefarm.no
www.nyvoll-hjortefarm.no
STRANDLI GÅRD
Gårdsysteri, servering og overnatting.
Siri og Tor Stabbforsmo
+ 47 472 37 246
fipling@online.no
Strandli gård på Facebook
SÆTERSTAD GÅRD
Videreforedling geit /fjellrøye.
Butikk, overnatting og servering.
Siri Kobberød og Knut Kastnes
+ 47 90 777 145
geitogfisk@gmail.com
www.seterstadgard.no